D. Beleidsplan Britswert-Wiuwert-Easterwierrum D. Beleidsplan Britswert-Wiuwert-Easterwierrum

Het beleidsplan van de Protestantse Kerk kunt u vinden via deze link:
Beleidsplan Protestantse Kerk in Nederland

We willen, met de bijbel als leidraad, in de dorpen een levende gemeente van Jezus Christus zijn met een open hart en met open handen.

Kerkdiensten
De kerkdiensten worden vermeld in kerkblad “de Frissel” en huis-aan-huis blad “op ‘e Skille”.
De kerkdiensten staan ook op de website : deslachsang.protestantsekerk.net/kerkdiensten

Activiteitenprogramma
Ieder jaar stellen we het boekje ”vorming en toerusting" samen, een uitgebreid overzicht van alle activiteiten in de gemeente waaraan deelgenomen kan worden. In het kerkblad “de Frissel” vindt u onder andere verslagen en de activiteitenagenda. Bij "Verslag activiteiten" vindt u een overzicht.